Vissvētākās Jaunavas Marijas Laba Padoma Mātes svinības Pasienē

26. septembrī, ceturtdien, Pasienes svētvietā notiks Vissvētākās Jaunavas Marijas no Pasienes Laba Padoma Mātes svinības. Svinīgo Svēto Misi vadīs bīskaps Jānis Bulis plkst. 12.00 kopā ar diecēzes priesteriem. Pēc Mises notiks litānija Vissvētākās Jaunavas Marijas godam un himna "Dievs, mēs Tevi slavējam".

Jau no plkst.11.00 būs iespēja piedalīties adorācijā un grēksūdzē. Šis dievkalpojums būs īpašs, jo Pasienes baznīca tiks oficiāli pasludināta par Rēzeknes-Aglonas diecēzes sanktuāriju. Aicinām ikvienu piedalīties šajās svinībās!

Pasienes baznīca ir viena no nedaudzajām Latgales svētvietām un vienīgā Ludzas novadā, ko katru gadu apmeklē liels skaits tūristu un svētceļnieku. Tā ir iekļauta Eiropas kultūras mantojuma sarakstā un ir unikāls kultūrvēstures mantojums Ludzas novada teritorijā.

Pasākuma apmeklētāju ievērībai! " target="_blank">https://www.ludzasnovads.lv/lv/notikums/vissvetakas-jaunavas-marijas-laba-padoma-mates-svinibas-pasiene#pasakuma-apmekletaju-ieveribai">

Pasākums var tikt filmēts un fotografēts. Pasākuma laikā iegūtie video un foto materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.

Vissvētākās Jaunavas Marijas Laba Padoma Mātes svinības Pasienē

Date: September 26, 2024, 11:00 am

Svētki

Location:

Pasiene, Pasiene Parish, Ludza Municipality, LV-5732, Latvia

Tags:

ludzasnovads

Ja nav ideju, kur doties, visiPasākumi.lv un atrodi savējo!

All rights reserved. © visiPasakumi.lv