DROŠĪBAS DIENA 2024 skolēniem Ogrē

2024. gada 21. septembrī, no plkst. 10.00 līdz 12.00 Ogrē, Preses ielā 4, pie Ogres novada pašvaldības policijas ēkas, norisināsies DROŠĪBAS DIENA 2024 skolēniem. Pasākuma laikā ar izklaidējošām un izglītojošām aktivitātēm tiks atgādināti drošības noteikumi uz ceļa, kā arī tas, kas ir jāievēro atrodoties sabiedriskā vietā.

Tiks pārrunāti arī ugunsdrošības jautājumi.

Uz pasākumu īpaši aicināti ir 1.-6. klases skolēni un viņu vecāki. Pasākumā piedalīsies Valsts policijas, Ogres novada pašvaldības policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji kā arī Valsts policijas koledžas jaunie kadeti.

Drošības dienā gan skolēni, gan vecāki varēs saņemt padomus un uzlabot zināšanas par ceļu satiksmes noteikumiem, par sabiedrisko kārtību un drošību novadā, kā arī - ugunsdrošību. Pasākumā viesosies bērnu draugi no Valsts policijas – Runcis Rūdis un Bebrs Bruno, būs arī kinologs ar suni un policijas hipologu apakšvienība ar zirgiem. Varēs apskatīt Pašvaldības policijas laivu, kvadraciklu un citus speclīdzekļus, Valsts policijas automašīnu, motociklu, kā arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta automašīnu. Būs iespēja arī uzmērīt ugunsdzēsēja tērpu.

• Valsts policija pievērsīsies svarīgākajiem drošības noteikumiem, kas jāievēro, mērojot ceļu gan kā kājāmgājējiem, gan piedaloties satiksmē ar velosipēdu vai skejriteni.

• Ogres novada pašvaldības policija uzmanību vērsīs uz sabiedriskās kārtības un drošības jautājumiem novadā.

• Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests pārstāvji atgādinās svarīgākos ugunsdrošības noteikumus.

• Valsts policijas koledža kadeti iepazīstinās ar mācību procesu Valsts policijas koledžā.

IEEJA BEZ MAKSAS

DROŠĪBAS DIENA 2024 skolēniem Ogrē

Date: September 21, 2024, 10:00 am - September 21, 2024, 12:00 pm

Bērniem

Location:

Ogre Municipality, Latvia

Tags:

DROŠĪBAS DIENAOgreogresnovadsskolēniem

Ja nav ideju, kur doties, visiPasākumi.lv un atrodi savējo!

All rights reserved. © visiPasakumi.lv