Koncerts “Flamenco Suite“ Ogrē

29. Starptautiskais Baltijas baleta festivāla ietvaros 10. oktobrī plkst. 19.00 Ogres novada Kultūras centrā notiks Antonio Andrade Compania Flamenca“ dejotāju un mūziķu koncerts "Flamenco Suite“.

Antonio Andrades "Compañía Flamenca" no Spānijas ir slavena mākslinieku grupa, kas uz skatuves iznes flamenko kaislību un skaistumu. Ar ilggadējo pieredzi un uzticību flamenko mākslai tā piedāvā neaizmirstamus un valdzinošus priekšnesumus saviem skatītājiem, pārsteidzot daudzus prestižus teātrus visā pasaulē.

Sagatavojieties ceļojumam pa Andalūziju ar izrādi "Flamenco Suite". Mākslinieki vedīs jūs cauri dinamiskajai ainavai, un jūs pieredzēsit dažādus flamenko stilus - alegrías no Kadisas, tango no Malagas un bulerías no Heresas ir tikai dažas no formām, kas apvienojas šajā satriecošajā un daudzveidīgajā programmā, piepildot skatuvi ar flamenko kaislību, enerģiju un bagātību. Iespaidīgi solo un aizraujoša horeogrāfija apvienojas, lai radītu mūsdienu flamenko tēlu, kas dziļi apzinās savas tradicionālās, etniskās saknes. 

Biļetes Biļešu paradīzes kasēs un internetā

Koncerts “Flamenco Suite“ Ogrē

Date: October 10, 2024, 7:00 pm

Tickets: Purchase Tickets

Mūzika

Location:

Brīvības iela 15, Ogre, Ogres pilsēta, Ogres novads, LV-5001, Latvia

Tags:

ogresnovads

Ja nav ideju, kur doties, visiPasākumi.lv un atrodi savējo!

All rights reserved. © visiPasakumi.lv