MTB un Gravel maratona sezonas 6. posms Ogres Zilajos kalnos

Velo cienītāji aicināti uz nākamsvētdien gaidāmā tautā populārā Latvijas valsts mežu MTB un Gravel maratona sezonas noslēdzošā posma sacensībām, kas norisināsies Ogres novadā esošajā dabas parkā “Ogres Zilie kalni”. Pieteikšanās turpinās mājaslapā www.velo.lv.

LVM MTB un Gravel seriālā aizvadīti pieci no kopumā sešiem posmiem. Iezīmējušies līderi uz kopvērtējuma uzvarām, kamēr citās grupās visa sportiskā intriga atrisināsies vien pēdējā posmā. Sezonas lielais fināls gaidāms jau nākamās nedēļas svētdienā.

Noslēdzošo posmu jau otro gadu pēc kārtas uzņems ļoti sakoptais un dabai draudzīgais Ogres novads. Pasākuma centrs atradīsies mājīgajā “Ogres Zilo kalnu” slēpošanas stadionā. Tikmēr trases vedīs pa dabas parka ceļiem un takām, kā arī citiem apkaimes ceļiem un takām.

Kā allaž, dienu kā pirmie iesāks mazākie pedāļu minēji, pulksten 10:00 uzsākot “Maxima” bērnu braucienus.  Šeit piedalīties aicināti nākotnes čempioni no 3 – 11 gadiem. Trases izveidotas sacensību centrā. Pieteikšanās būs iespējama arī uz vietas.

Dienas garākais brauciens tiks sākts pulksten 11:30, kad 73,5 kilometru garajā distancē dosies “Toyota Gravel” brauciena dalībnieki. Viņus sagaida kārtīgs rudens pārbaudījums Ogres apkaimes ceļos. Galvenais favorīts cīņā par uzvaru būs mājinieks Alekss Krasts. Sīvākie konkurents viņam solās būt – Gusts Lapiņš, Kaspars Serģis, Sandijs Kļaviņš un citi.

Pulksten 12:00 starta šāviens tiks dots “Mammadaba” Veselības distancei. Šajā braucienā, kurā piedalās arī zēnu un meiteņu grupu braucēji, būs jāveic 20,3 kilometri.

Dienas centrālais starts gaidāms pulksten 12:30, kad 45 kilometru garajā distancē dosies “Lielbāta MTB” brauciena dalībnieki. Trase vedīs kā līdz Ogrei, tā Ikšķilei. Trase solās būt ļoti interesanta, nedaudz prasīga, bet reizē ļoti dinamiska. Galvenie posma favorīti par uzvaru būs – Ģirts Cirvelis un Rainers Zviedris, kuriem sīvāko konkurenci sola sastādīt jaunieši, kā arī braucēji no abām kaimiņvalstīm.

Visa informācija par gaidāmo posmu ērti pieejama mājaslapā www.velo.lv. Tur atrodama arī detalizēta programma, distanču kartes un cita būtiska informācija.

Informāciju sagatavoja: Toms Markss, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas ģenerālsekretārs, Tālrunis: +371 26255435e-pasta adrese: [email protected]

MTB un Gravel maratona sezonas 6. posms Ogres Zilajos kalnos

Date: September 22, 2024, 12:00 am - September 22, 2024, 11:59 pm

Tickets: Purchase Tickets

Sports

Location:

"Ogres Zilie kalni", Ogres novads, Latvia

Tags:

GravelMTBOgres Zilie kalniogresnovadsSports

Ja nav ideju, kur doties, visiPasākumi.lv un atrodi savējo!

All rights reserved. © visiPasakumi.lv